Üniversite Tercih Sonuçları Açıklandı

Üniversite Tercih Sonuçları Açıklandı
Üniversite Tercih Sonuçları Açıklandı

Sonuc.osym.gov.tr,2015 LYS yrleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak,2015 LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak,2015 LYS tercih sonuçları ne zaman,2015 ÖSYM LYS tercih sonuçları,2015 LYS tercih sonuçları öğren,2015 LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak,2015 LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanır gibi bütün soruların cevabı burada.



 Üniversite adayları 6-14 Temmuz 2015 tarihleri üniversite arasında tercihlerini yaptı,Üniversite tercih sonuçları sonuçları en geç bir hafta içinde ÖSYM resmi web adresinden açıklanacaktır.2015-ÖSYS yükseköğretim programlarına öğrenci yerleştirme işlemleri tamamlandığında ,ÖSYM tercih sonuçlarınız, ÖSYM'nin resmi internet adresinden (https://sonuc.osym.gov.tr) açıklanacaktır. Adaylar, tercih sonuçlarını yukarıda belirtilen web adresinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM aday işlemleri şifresiyle öğrenebileceklerdir. Üniversite tercih sonucu belgesi yazılı olarak basılmayacak ve adayların adreslerine posta gönderilmeyecektir.               
                              
    2015 LYS YGS Üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ile alakalı kesin tarih ÖSYM tarafından bir açıklama yapılmamıştır.Ancak,2015 Üniversite tercih sonuçlarının en geç bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.Üniversite kayıtları ise 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacağı ifade edilmektedir.
    ÖSYM tarafından,2015 LYS YGS Üniversite tercih sonuçları bilgiler geldikçe sitemizden anlık olarak bilgi vereceğiz.2015 LYS YGS Üniversite yerleştirme sonuçlarına sitemiz üzerinden ulaşabileceksiniz.


Yorumlar