TEOG Sonuçları Açıklandı!



2015 TEOG Tercih sonuçları açıklandı ?

TEOG için tercih süresi bugün dolacak veliler ve lise adayları hangi liseye çıktığını heyecanla bekliyor. TEOG tercih sonuçları bugün açıklanacak.

TEOG lise tercih sonuçları ise , bugün yani14 Ağustos Cuma günü MEB resmi internet sitesinden ilan edilecek.  (e-okul.meb.gov.tr)



🔜▶▶TEOG Tercih Sonuçları İçin Tıklayınız◀◀🔙




TEOG Nakil Başvuruları Ne Zaman Yapılacak 

Teog nakil tercih başvuruları ise 3 dönem şeklinde yapılacak. MEB'in açıkladığı klavuzu göre, ilk nakil tercih başvuruları, 17-21 Ağustos´ta yapılacak ve nakil sonuçları 24 Ağustos´ta açıklanacak. 2 dönem nakil tercih başvuruları ise 24-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ve 2 nakil tercih sonuçları 31 Ağustos'ta açıklanacak. Nakil tercihlerinde 3. dönem başvuruları ise 31 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında yapılacak ve 7 Eylülde açıklanacak.


2015 tercih sonuçları

Yerleştirme Puanı (YEP) ile öğrenci alan liselerin yerleştirme sonuçları; 14 ve 24 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak ve öğrencilere ayrıca sınava dair bir sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Tercih sonuçlarına http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr ulaşılabileceğiniz . Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla tercihini sorgulayabilecektir.

Yorumlar